BASES

Bases del concurs "BosCam" la millor foto de 2014

- TEMA - Muntanya, natura i viatges en general (foto realitzada durant l'any 2014)
- PARTICIPANTS - Tots els aficionats a la natura, a la muntanya, als viatges i a la fotografia en general.
- OBRES - Cada participant podrà presentar un màxim de dues fotografies, només s'admetrà el format digital. Les fotografies han de ser en format JPEG. S'admetrà qualsevol tècnica fotogràfica excepte el retoc.
- MIDES - La fotografia s'enviarà en el seva mida original.
- IDENTIFICACIÓ - En el nom de l'arxiu hi constarà el pseudònim de l'autor i el títol de la fotografia, i en un arxiu word adjunt, hi constarà : Títol de la fotografia, pseudònim i nom de l'autor, lloc on ha estat realitzada la fotografia, adreça, telèfon i correu electrònic de l'autor.
Exemple : Picasoques.Puigmal.jpg
- TRAMESA - Les fotografies s'enviaran únicament per  correu electrònic a l'adreça : boscam.foto@gmail.com on al rebre-les s'enviarà una confirmació de rebut.
- TERMINI DE PRESENTACIÓ - Fins el dimarts 10 de març de 2015 a les 23:59 hores.
- JURAT - Enguany, el jurat estarà format pels membres del lloc web http://boscam.blogspot.com 
- VEREDICTE - El veredicte del jurat serà inapel·lable i es farà públic el dia 12 de febrer en aquest mateix lloc web.
- PREMIS - Enguany, els premis seran per a les 20 primeres fotografies, i serà una còpia de la foto seleccionada en mida de 20 x 30 centímetres imprès sobre cartró ploma.
- EXPOSICIÓ - Les 20 obres premiades de totes les presentades a concurs, seran exposades virtualment al blog : http://boscam.blogspot.com. A més a més, aquestes 20 obres finalistes seran exposades a partir del dia 27 de març de 2015 i fins al dia 24 d'abril de 2015 al Mur del Vic Jove de Vic, exposició oberta a tothom.
- INAUGURACIÓ - Aquesta exposició s'inaugurarà el dia 27 de març de 2015 al Vic Jove en una hora encara per determinar que es farà saber en aquest lloc web més endavant.

NOTES 

- El veredicte i el llistat de les obres seleccionades es podran consultar a : http://boscam.blogspot.com.
- Pel sol fet de participar, els seus autors reconeixen ésser els posseïdors del copyright de les fotografies i en conseqüència tenir-ne els drets d'autor i els drets d'imatge. Així mateix. l'organització s'eximeix de qualsevol conflicte de publicació d'obres.
- De totes les fotografies premiades i seleccionades, se'n farà una còpia de 20 x 30 centímetres sobre suport de cartró ploma per a l'exposició, i en acabar l'exposició, es podran passar a recollir per la llibreria Muntanya de Llibres de Vic pels seus autors.
- Els drets de les fotografies premiades i no premiades, quedaran el possessió del seu autor, que donarà permís a http://boscam.blogspot.com a exposar-les al Mur del Vic Jove i al seu blog.
- Tota comunicació en relació al concurs serà per correu electrònic.
- Qualsevol cas no previst en aquestes bases, serà resolt per l'organització.

ens han visitat :